okładka

Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu

Gertig, Henryk, Przysławski, Juliusz

Rok wydania: cop. 2007.

Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki, Żywność - biochemia - podręcznik akademicki

Autor
Gertig, Henryk
Przysławski, Juliusz
Tytuł
Bromatologia : zarys nauki o żywności i żywieniu
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydawnictwo Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2007.
Numer wydania
Wyd. 1, dodr.
Objętość
464, [1] s. :
Rozmiary
24 cm.
Hasła przedmiotowe
Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Bromatologia : %b zarys nauki o żywności i żywieniu /
250
%a Wyd. 1, dodr.
260
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Lekarskie PZWL, %c cop. 2007.
300
%a 464, [1] s. : %c 24 cm.
650
%a Odżywianie - higiena - podręcznik akademicki
650
%a Żywność - biochemia - podręcznik akademicki
700
%a Przysławski, Juliusz